Om Matchr

Matchr er en dansk iværksættervirksomhed, der formidler kontakt til dygtige revisorer, bogholdere og advokater.

Her på RevisorMatchr.dk, hjælpe vi dig med at finde den helt rigtig revisor til dig.

Tidligere har man typisk brugt telefonbogen og blot ringet til den revisor, der havde den flotteste annonce eller lå tættest på. I dag er det langt nemmere at finde en revisor, som rent faktisk passer personlighedsmæssigt, servicemæssigt og prismæssigt til den situation du og din virksomhed står i netop nu.

Vi kigger på din virksomheds segment og sammenligner med hver enkelt af de revisorer, vi samarbejder med – og baseret på tidligere kunders ratings, revisorernes spidskompetence, priser osv. giver vi dig 3 forslag på revisorer, som er velegnet til dig. Hvem af de tre du vælger bestemmer du selv – du kan selvfølgelig også lade være med at vælge én. Det vil dog gøre os kede af det, fordi så ikke har gjort vores arbejde godt nok.

Du giver os nogle informationer om din virksomhed, som kun vil blive delt med vores sagsbehandlere og de enkelte revisorer.

Herefter vil vi matche dig med 3 dygtige revisorer, der er relevante for din virksomhed. Vi gør meget ud af at sikre, at match du får er fra kvalitetssikrede revisorer, som personlighedsmæssigt passer perfekt til den situation, som din virksomhed er i netop nu.

Til sidst vil vi følge op på din tilfredshed, så vi i fremtiden bliver endnu bedre til at matche danske virksomheder med den helt rigtige revisor.

Holdet bag

John J.
Founder
Anders H.
Marketingansvarlig
Line J.
Kundeservice

Ledige stillinger

Vi søger altid nye passioneret medarbejder. Tjek vores ledige stillinger.

Job

En kompetent revisor til en fair pris

Undgå dårlig rådgivning og dyre revisorregninger. Lad os finde din næste revisor og undgå bøvl og koncentrer dig om at vækste din forretning.

Find en revisor nu