FAQ

Herunder har vi samlet svar de mest almindelige spørgsmål, som du måtte have. Vi håber at det kan hjælpe dig videre i din søgning efter den rigtige revisor.

Du udfylder formularen her og skriver nogle stikord om din virksomhed. Herefter vil vi hurtigt matche dig med 3 relevante revisorer, som vil give dig et tilbud. Du vælger helt selv hvem du vil vælge, eller om du vil afvise dem alle.
Det er 100% gratis og uforpligtende for dig at få vores hjælp til at finde en revisor. Vi er finansieret af et lille fee fra revisorerne for at være med. Dette er med til at sikre deres seriøsitet omkring de tilbud, de afgiver.
Nej, det er helt uforpligtende at bruge RevisorMatchr. Vi finder 3 gode revisorer og vi er overbeviste om, at du vil elske én af dem. Skulle det ikke være tilfældet, er vi stadig gode venner. :-)
Vi samarbejder med kvalitetssikrede og brugerratede revisorer. Vi indhenter altid ratings på revisoren, når du har arbejdet med ham i noget tid. Derfor kan vi også i fremtiden sikre, at vores brugere kun kan blive matchet med de bedste revisorer. Du kan blive matchet med både statsautoriserede og ”almindelige” revisorer. Hvis du skriver at du skal bruge en statsautoriseret eller at din opgave naturligt kræver det, bliver du naturligvis kun matchet med statsaut. revisorer.
Det tager typisk 2-3 timer før du bliver matchet med en revisor, men op til 24 timer.
Du behøver ikke at have en revisor, medmindre din virksomhed har revisionspligt. Det er dog ofte en god idé, da en revisor kan spare tid, optimere skat og sørge for at tingene bliver gjort korrekt og til tiden. Virksomheder har revisionspligt når 2 af disse betingelser er opfyldt i to år i træk: - En balancesum på 4 mio eller derover - En nettoomsætning på 8 mio eller derover - 12 eller flere medarbejdere
Det gør vi, J Media - John, Anders og Line - der har en blandet baggrund inden for regnskabsbranchen og online marketing. Sammen vil vi gøre livet surt for de revisorer, der ikke gør sit arbejde godt nok.

Brug for hjælp?

Kontakt os

En kompetent revisor til en fair pris

Undgå dårlig rådgivning og dyre revisorregninger. Lad os finde din næste revisor og undgå bøvl og koncentrer dig om at vækste din forretning.

Find en revisor nu